مهدیار 313

یا صاحب الزمان (عج) ادرکنی

مهدیار 313

یا صاحب الزمان (عج) ادرکنی

مهدیار 313

به امید ظهور مولا و سرورمان حضرت حجت بن الحسن (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
امام مهدى علیه السلام :خدا با ما است و نیازمند دیگرى نیستیم . حق با ما است و باکى نیست که کسى از ما روى بگرداند

پیام های کوتاه
طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات

۱۹ مطلب در مهر ۱۳۹۴ ثبت شده است

حقیقت این است که ما به جای آنکه مردم را وارد دایره دین و حجاب و اعتقاد کنیم، مدام تلاش می‌کنیم که مساحت این دایره را زیاد کنیم، آنقدر زیاد تا دیگر کسی بیرون نماند.

«لایک! شما یک خانم چادری جذاب هستید» پسر بچه نوجوان این جمله را زیر عکس فلان خانم چادری در فلان شبکه اجتماعی نوشته و پاسخ گرفته بود:«ممنونم نظر لطف شماست» احتمالا آن خانم چادری فکر کرده برای ترویج فرهنگ حجاب یک گام بزرگ برداشته. اینکه با حجاب توانسته در معرض نگاه و توجه و تحسین و گاهی اوقات ابراز علاقه قرار بگیرد.
 
گمان کرده که ظرفیت‌های کشف نشده چادر را پس از ده‌ها سال کشف کرده. گمان کرده که با شگردی منحصر به فرد هم خدا را به دست آورده هم خرما را. برای همین است که هر روز مدلی جدیدی از ترکیب چادر و روسری و آستین و ساعت و آرایش را رو می‌کند و خودش را پرچمدار تبلیغ حجاب می‌داند، اما حواسش نیست که اساسا چادر قرار است مقابل این خودنمایی‌ها را بگیرد و جذابیت‌های
مهدیار

زن مهمترین پاسدار سبک زندگی

مقامات ارشد آمریکایی مدتی است که از آرزویشان برای "تغییر رفتار" ملت ایران سخن می‌گویند. آمریکایی‌ها دیگر از "براندازی" صحبت نمی‌کنند؛ زیرا این روش را آزموده‌اند و می‌دانند که با آن نمی‌توانند انقلاب اسلامی را از بین ببرند. «آن‌ها میگویند ما تغییر نظام را نمی‌خواهیم، تغییر رفتار را می‌خواهیم.»(۱۳۹۳/۱۲/۲۱)
 
* تغییر رفتار
از طرف دیگر خود انقلاب اسلامی هم عملکرد و رفتار خاص خود را  دارد. زیرا رفتار «بخش حقیقی {پیشرفت}»(۱۳۹۱/۷/۲۳) انقلاب اسلامی است. همین رفتارهای روزمره؛ یعنی

مهدیار

بسم الله الرحمن الرحیم
یک جایی هست که شما شک ندارید که آقا صاحب الزمان (عج) در آنجا حضور دارند، آن هم روز عرفه در صحرای عرفات است.
یکی از بزرگان خدمت آقا صاحب الزمان(عج) رسید، می پرسند آقا ما شما را در عرفات کجا پیدا کنیم؟ آقا فرمودند بروید خیمه ای که روضه ی عمویم عباس(ع) برپاست.
معصوم می فرماید: پیش امام سجاد (ع) نام حضرت عباس (ع) که می آمد حضرت تاملی می فرمود، یک بغضی گلوی مبارک را می گرفت و می فرمودند: خدا عمویم عباس را بیامرزد، عجب بصیرتی داشت.
عبارتی از اباعبدالله الحسین (ع) نقل شده، وقتی حضرت رسیدند بالای سر حضرت عباس (ع) فرمودند: جانم به فدایت برادر بلند شو برویم. امام معصوم به غیر معصوم می گوید جانم به فدایت.
ایشان چه شخصیتی داشتند که رفتنشان امام معصوم را مستاصل کرد.
زیارت نامه ی حضرت عباس (ع) از معصوم نقل شده، وقتی این زیارت نامه را می خوانید یک عبارتی دارد که تن آدم را می لرزاند، امام صادق فرموده: لعنت بر هرکس که توی عباس را نشناخت. ملعون است کسی که عباس (ع) را نشناسد.
برای شناخت امام حسین(ع) چاره ای نیست جز این که از عباس شناسی شروع کنید. اصلا حرم اباعبدالله (ع) که می خواهید بروید اول به حرم حضرت عباس (ع) می روی عرض ادب می کنید بعد به حرم سیدالشهدا (ع) می روید.
نام ورود به قلب اباعبدالله (ع) نام مبارک حضرت عباس (ع) است و نام ورود به قلب حضرت عباس (ع) نام امیرالمومنین (ع) است.
وقتی ملعون شمر امان نامه برای حضرت عباس (ع) فرستاد، حضرت امان نامه را پاره کرد، اشک می ریخت. می گفت شمر چه در من دید که جرات کرد برایم امان نامه بیاورد. خدایا ببخش، من کجا کم گذاشتم کجای رفتار عباس غلط بود.
در تاریخ آوردن که حضرت عباس (ع) را دیدن که یکی یکی برادرانش را قبل از خودش به میدان می فرستد. از حضرت سوال کردند یا عباس چرا اول برادرهایت را به میدان می فرستی؟ فرمود امروز امامم داغ برادر می بیند می خواهم در داغ برادر دیدن هم شبیه او باشم.
چقدر به این فکر کردید شبیه امام زمانمان باشیم؟ عباس (ع) مبنا را به این گذاشته بود که هر چه بیشتر خودش را شبیه امام زمانش کند.
برای رسیدن به امام زمان (عج) باید شبیه عباس بود، به این فکر کنید اگر حضرت عباس(ع) الان می بود کدام بار مانده ی حضرت حجة ابن الحسن عسکری را بر می داشت، منم همان کار را انجام بدهم.
التماس دعای فرج


مهدیار

 

زیارتگاه موسوم به مقبره حضرت یوسف(ع) در حمله مهاجمان با بطری‌های آتش‌زا به آتش کشیده شد.

 

به گزارش مصاف، در ساعات اولیه روز جمعه94/07/24، زیارتگاه موسوم به مقبره یوسف(ع) واقع در شمال شهر نابلس توسط گروهی ناشناس به آتش کشیده شد.

«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین آتش زدن این زیارتگاه را محکوم کرد.

وی دستور داده که کمیته‌ای جهت تحقیق درباره این حادثه تشکیل و عملیات تعمیر این مکان آغاز شود.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین حمله به مقبره یوسف را غیر مسئولانه خوانده است.

مهاجمان در این حمله از بطری‌های آتش‌زا استفاده کردند که خسارات زیادی به بار آورد.

این حمله، در بحبوبه درگیری‌های فلسطینیان و صهیونست‌ها، روی داد. این درگیری‌ها از دوهفته پیش آغاز شده و تاکنون ۳۲ کشته و بیش از یک هزار زخمی در بین فلسطینیان و ۷ کشته و ده‌ها زخمی در بین اسرائیلی‌ها داشته است.

«بان کی مون» دبیر کل سازمان ملل نیز آتش زدن مقبره حضرت یوسف(ع) را محکوم کرد.

مقبره حضرت یوسف(ع) در شهرک بلاطه البلد در یک کیلومتری شهر نابلس در شمال کرانه باختری رود اردن قرار دارد.
مهدیار
جان هانا کارشناس سیاسی بنیاد دفاع از دموکراسی نسبت به وخیم شدن اوضاع امنیتی در منطقه عربی و چالش‌های خطرناکی که عربستان با آن روبه روست و ثبات این کشور را تهدید می‌کند هشدار داد.

 

به گزارش مصاف، جان هانا گفت: از جمله چالش های پیش روی ریاض که راه حلی برای آن پیدا نکرده نه تنها اوضاع اقتصادی بلکه درگیری های داخلی در میان خاندان حاکم بر عربستان است که این کشور را در لبه پرتگاه قرار داده است.
وی افزود: جنگ علیه یمن در حالی ادامه دارد که هیچ افقی برای حل و فصل آن وجود ندارد و بیم آن می رود که این جنگ به منبعی برای شکاف داخلی و خروج سلمان و فرزندانش از حاکمیت تبدیل شود چرا که آنان اکنون رهبری کشور را به سمت نابودی سیاسی ، اقتصادی و نظامی پیش می برند.
جان هانا گفت : کسری بودجه عربستان در نتیجه جنگ در یمن ، کاهش قیمت های نفت، افزایش بیکاری و کاهش ذخیره های ارزی بازارهای جهانی را نگران کرده و در فرار پول از این کشور نقش بسزایی داشته است.
کارشناس سیاسی بنیاد دفاع از دموکراسی به چالشی بی سابقه در مشروعیت هریک از پادشاهان سعودی در نتیجه فاجعه منا اشاره کرد که موجب تضعیف مشروعیت سیاسی و دینی نظام آل سعود شده است.
وی افزود: جنگ روسیه در کنار سوریه علیه تروریست های داعش نیز پرده از تهدیدهای خطرناک علیه این کشور برداشت چرا که آمریکا هم از نقش سنتی خود در حمایت از ثبات خاور میانه دست برداشته و این در حالی است که ریاض به پایداری واشنگتن در قبال تغییرات سیاسی، فکری و نظامی منطقه دل بسته بود.
کارشناس بنیاد دفاع از دموکراسی گفت که دولت اوباما قصد ندارد برای اطمینان بخشی به عربستان کاری انجام دهد و پادشاه بعدی عربستان وارث بی ثباتی در این کشور خواهد بود.
المیادین در ادامه این گزارش به نقل از روزنامه ناسیونال انترست از پیامدهای عملیات هوایی روسیه و سوریه علیه مواضع داعش و تضعیف تلاش های آمریکا برای کنار گذاشتن روسیه از این عملیات خبر داد و افزود این اقدامات تصمیم گیری های سختی را بر کشورهای حامی مخالفان سوری تحمیل کرده است.
بر پایه این گزارش، تلاش های عربستان و ترکیه برای براندازی بشار اسد از حاکمیت و غلبه بر تروریست های داعش با شکست مواجه شده و عملیات هوایی روسیه، ترکیه را در تنگنا قرار داده است .
در ادامه گزارش اشاره شده که این علمیات هشداری به دو کشور ترکیه و عربستان است مبنی بر اینکه چنانچه از مخالفان سوریه حمایت کنند با رویارویی مستقیم نظامی روسیه مواجه می شوند.
بنیاد دفاع از دموکراسی تصمیم گیرندگان در واشنگتن و ریاض و آنکارا را به تجدید نظر در فرصت به دست آمده
دعوت کرد و اینکه این واقعیت را بپذیرند که عملیات نظامی روسیه علیه مواضع داعش در سوریه به طور قابل توجهی از دسترسی واشنگتن به گزینه های سیاسی کاسته است به خصوص که عامل زمان نیز با مواضع آمریکا همراهی نمی کند.
مهدیار

یکی از امور خارق‌العادة ای که برخی از مورخان، محدثان و مقتل‌نویسان بدان اشاره کرده‌اند: جریان بردن سر امام به شام است،
جریان سخن گفتن سر امام حسین با یک راهب و اسلام آوردن وی
دگرگونی سکه‎های طلا یا نقره ـ که از سوی راهب به حاملان سر در قبال گرفتن سر امام داده شده بودـ به سفال یا سنگ از جمله معجزات آن حضرت می‌باشد.
در این باره راوندی (م 573 ق) به نقل از سلیمان‌بن‌مهران اعمش، گزارش ذیل را آورده است:
در موسم حج مشغول طواف بودم که مردی را دیدم چنین دعا می‌کرد:‌ خدایا! مرا ببخش، هرچند می‌دانم که نخواهی بخشید. از این سخن لرزیدم. نزدیکش رفتم و گفتم: ‌ای شخص تو در حرم خدا و حرم پیامبری. این ایّام حرام هم، در ماهی بزرگ است، چرا از آمرزش الهی ناامیدی؟
گفت:‌گناهم بسی بزرگ است. گفتم: بزرگ‎تر از کوه تَهامه؟ گفت: آری. گفتم : با کوه‎های رواسی برابری می‎کند؟ گفت: آری، اگر می‌خواهی بگویم. گفتم: ‌بگو. گفت: بیا از حرم بیرون برویم. از حرم بیرون رفتیم. گفت: من یکی از افراد سپاه شُومِ عمرسعد ملعون بودم. آن‌گاه که حسینکشته شد، من یکی از چهل نفری بودم که سر مطهّر را از کوفه نزد یزید بردند. در مسیر شام در دیر مسیحیان فرود آمدیم. سر به نیزه بود و همراهش نگهبانان بودند. وقتی که طعام را آماده کردیم و برای خوردن غذا نشستیم. ناگهان دستی را دیدم که بر دیوار آن دیر می‌نویسد:
أتَرجُوا اُمّةٌ قَتَلَتْ حُسَیناً شفاعةَ جَدِّه یَومَ الحِساب
«آیا ا‎متی که حسین را کشتند، روز قیامت امید شفاعت از جدش دارند؟»
از آن حادثه بسیار بیمناک شدیم. بعضی از ما برخاستند تا آن دست را بگیرند، ولی ناپدید شد و یارانم سر سفرة غذا برگشتند. ناگهان دیدیم همان دست برگشت و چنین نوشت:
فَلا وَ اللهِ لَیسَ لَهُم شَفیع وَ هُم یَومَ القِیامَةِ فِی الْعَذاب
«نه به خدا سوگند، آنان شفیعی ندارند و روز قیامت در عذاب خواهند بود.»
همراهان ما به طرف آن دست بلند شدند (تا آن را بگیرند) امّا دوباره ناپدید شد. پس (یارانم به سر سفرة غذا) برگشتند. و آن دست (برای بار سوّم) آشکار شد و چنین نوشت:
وَ قَد قَتَلُوا الْحُسَیْنَ بِحُکم جَوْرٍ وَ خالَفَ حُکْمُهُم حُکمَ الکتاب
«حسین را با فرمانی ستمگرانه کشتند و فرمان‎شان مخالف حکم قرآن بود.»
من دست از غذا خوردن کشیدم چون دیگر اشتها نداشتم. راهبی از دیر خود نظاره‎گرِ ما بود، و دید که از آن سر نوری به بالا می‌تابد و سپس متوجّه نگهبانان شد. راهب به نگهبانان گفت: شما از کجا آمده‌اید؟ گفتند: از عراق آمده‌ایم، ما با حسین جنگیدیم. پرسید:‌ حسین پسر فاطمه و پسر پیامبرتان و پسر عموزادة پیامبرتان؟ گفتند: ‌آری. گفت: مرگتان باد! به خدا اگر عیسی‌بن‌مریم پسری داشت، او را بر چشم‌هایمان حمل می‎کردیم. ولی اینک از شما خواسته‌ای دارم. گفتند:‌ چیست؟ گفت: به سرکردة خود بگویید من ده‌هزار دینار دارم که از پدرانم به ارث برده‌ام. آن را از من بگیرد و این سر را تا هنگام کوچ،‌ در اختیار من بگذارد و موقع رفتن، آن سر را به او برمی‌گردانم. این جریان را به عمرسعد (و یا به نقل صحیح تر زَحربن‌قَیْس یا محفِّزبن‌ثعلبة و شمربن‌ذی‎الجوشن) خبر دادند، گفت: پول‌ها را بگیرید و تا وقت رفتن، سر را به او بسپارید. پیش راهب رفتند و گفتند:‌ پول را بیاور تا سر را بدهیم. راهب، دو کیسه که در هر کدام پنج‌هزار دینار بود، به آنان داد. عمرسعد دستور داد تا ناقد و وزن کننده، آنها را بررسی و وزن کردند. آن‌گاه او پول‌ها را به کنیزش داد و دستور داد سر را به راهب بدهند. راهب سر را گرفت و آن را شست و تمیز کرد و با مشک و کافوری که داشت، خوشبو کرده و در پارچة حریری گذاشت و در دامان خود نهاد و پیوسته بر او گریه کرده و اشک می‌ریخت تا آن که صدایش کردند و سر را از او طلبیدند. وی خطاب به سر مطهّر گفت:‌ ای سر، من جز خودم چیزی ندارم. فردای قیامت پیش جدّت محمد ـ ص ـ گواهی بده که من شهادت می‌دهم که جز خدای یکتا معبودی نیست و [شهادت می‌دهم که] محمد ـ ص ـ بنده و فرستادة اوست. من به دست تو مسلمان شدم و غلام تو هستم. آن‌گاه به نگهبانان گفت: من می‌خواهم با فرماندة شما حرفی بزنم و بعد سر را بدهم. عمرسعد نزدیک آمد. راهب به او گفت: تو را به خدا و به حق محمد ـ ص ـ سوگندت می‌دهم که دیگر با این سر، آن‌گونه رفتار مکن و این سر را از صندوق بیرون نیاور، عمرسعد گفت: چنین می‌کنم. سپس سر را به آنان داد و از دیر فرود آمد و به کوه زد و به عبادت خدا پرداخت. عمرسعد هم رفت ولی با سر مثل گذشته رفتار کرد. چون نزدیک دمشق رسیدند، عمرسعد به همراهانش گفت: فرود آیید. و از کنیزش خواست تا آن دو کیسة پول را بیاورد. او آورد و جلویش گذاشت. نگاهی به مُهر آن افکند و دستور داد کیسه‌ها را بگشایند. دید پول‌ها به سفال تبدیل شده است و در یک روی آن نوشته است«وَ لاتَحسَبنَّ‌ ‌اللهَ غَافِلاً عَمَّا یَعْمَلُ الظَّالِمُونَ» (ابراهیم،42) و بر روی دیگرش نوشته« وَ سَیَعْلَمُ الَّذینَ ظَلَمُوا اَیَّ مُنْقَلَبٍ یَنْقَلِبُونَ» (سوره شعراء، آیة 227) عمرسعد گفت:‌ إنّا لله وَ إنّا اِلَیهِ رَاجِعُونَ. دنیا و آخرت را باختم. بعد به غلامانش گفت :‌آنها را در نهر آب بریزید. فردایش وارد دمشق شد و سر مطهّر را پیش یزید ملعون برد. (این داستان را می‌توانید در منابع زیر مشاهده فرمایید: قطب‌الدّین راوندی، الخرائج و الجرائح، ج2، ص 578ـ580. ابن‌حبّان (کتاب الثقات، ج2، ص 312)، ابن‌شهرآشوب (مناقب آل‌ابی‎طالب، ج4، ص 67)، سبط‌بن‌جوزی (تذکرة‌الخواص، ص264) و خوارزمی (مقتل‌الحسین، ج2، ص103 ـ 102)نیز این جریان را به اختصار و تفاوت‎هایی گزارش کرده‎اند).

مهدیار


نامه ۱۷ نماینده مجلس به علی لاریجانی


طبق قانون تا زمان ارائه لایحه برجام نباید طرحی در مجلس بررسی شود

۱۷ نماینده در نامه‌ای خطاب به علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی خواستار توقف بررسی برجام در مجلس تا زمان ارائه لایحه دولت شدند.

متن این نامه:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر علی لاریجانی

ریاست محترم مجلس شورای اسلامی

سلام علیکم

همانگونه که مستحضرید همه ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی بر اساس اصل 67 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران با سوگند به قرآن مجید، متعهد می شویم تا پاسدار حریم‏ اسلام‏ و نگاه بان‏ دستاوردهای‏ انقلاب‏ اسلامی‏ ملت‏ ایران‏ و مبانی‏ جمهوری‏ اسلامی‏ باشیم‏، ودیعه ‏ای‏ را که‏ ملت‏ به‏ ما سپرده‏ به‏ عنوان‏ امینی‏ عادل‏ پاسداری‏ کنیم‏ و در انجام‏ وظایف‏ وکالت‏، امانت‏ و تقوی‏ را رعایت‏ نماییم‏ و همواره‏ به‏ استقلال‏ و اعتلای‏ کشور و حفظ حقوق‏ ملت‏ و خدمت‏ به‏ مردم‏ پایبند باشیم‏، از قانون‏ اساسی‏ دفاع‏ کنیم‏ و در گفته‏ ها و نوشته‏ ها و اظهارنظرها، استقلال‏ کشور و آزادی‏ مردم‏ و تأمین‏ مصالح‏ آنها را مد نظر داشته‏ باشیم‏.

مهدیار

سلام بی شرف







مهدیار


رهبر معظم انقلاب در دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره):
اندک بی‌احترامی به حجاج ایرانی موجب عکس‌العمل سخت و خشن ایران خواهد شد/ لزوم تشکیل کمیته حقیقت‌یاب در خصوص حادثه منا

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به حضور ده‌ها هزار نفر از حجاج ایرانی در مکه و مدینه، هشدار دادند: اندک بی‌احترامی به حجاج ایرانی و همچنین عمل نکردن دولت عربستان به وظایف خود در قبال بد‌ن‌های مطهر، موجب عکس‌العمل سخت و خشن ایران خواهد شد.

مشروح بیانات:
هنوز تعداد دقیق جان باختگان ایرانی در این حادثه مشخص نیست و احتمال افزایش آمار به صدها نفر دیگر وجود دارد و این حادثه، واقعا مصیبت بزرگی برای ملت ایران است.

درحالی که قرآن کریم خانه خدا را محل امنیت و حج را جایگاه امنیت می داند اما اکنون باید پرسید که، «آیا این، امنیت است؟»


ما فعلاً درباره علت این حادثه، قضاوت پیش از موعد نمی کنیم اما معتقدیم دولت عربستان به وظایف خود در قبال مجروحان حادثه منا عمل نکرده است و آنان را با حالتی مستأصل و تشنه رها کرد.

در این موضوع، دولت عربستان به وظایف خود عمل نمی کند و در برخی موارد نیز موذی گری انجام می دهد.

جمهوری اسلامی ایران تاکنون از خود خویشتن‌داری نشان داده و رعایت ادب اسلامی و حرمت برادری در دنیای اسلام را کرده است اما این را بدانند که دست ایران، برتر از خیلی ها است و امکانات بیشتری هم دارد و اگر بخواهد در مقابل عناصر اذیت کننده و موذی عکس العمل نشان دهد، اوضاع آنها خوب نخواهد بود و در هیچ صحنه هماوردی، حریف نخواهند شد.

در دوران هشت سال دفاع مقدس، قدرت های شرق و غرب و کشورهای اطراف از یک عنصر خبیث و فاسد حمایت کردند اما سرانجام همه آنها سیلی خوردند و بر همین اساس، ایران را می شناسند و اگر هم نمی شناسند، الان بشناسند.

اندک بی احترامی به حجاج ایرانی و همچنین عمل نکردن دولت عربستان به وظایف خود در قبال بدنهای مطهر، موجب عکس العمل ایران خواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران اهل ظلم نیست اما ظلم و ستم هیچکس را نیز قبول نمی کند، بنابراین حقوق هیچیک از انسان ها و ملتها اعم از مسلمان و غیر مسلمان دست درازی نمی کند، اما اگر کسی بخواهد به حق ملت و کشور ایران دست درازی کند، با او برخورد محکمی خواهد شد و به لطف خدا توانایی این برخورد نیز وجود دارد و ملت ایران، مقتدر و پایدار است.

اگر در نیروی مسلح، ایمان نباشد، روحیه ضعیف کشی بوجود خواهد آمد، اگر شجاعت نباشد، نیروی مسلح در هنگامه خطر، قادر به انجام وظیفه خود نخواهد بود و اگر دانش نباشد، ابزارهای نیروی مسلح در برابر ابزارهای طرف مقابل، کُند خواهند بود.

 امروز نظام اسلامی، هم نیازمند ابزارهای جنگی سخت و هم، ابزارهای جنگی نرم است زیرا دنیای کنونیِ تحت سیطره قدرت شیاطین، برای انسان های خداجو دنیایی خطیر است و باید همواره آماده و مجهز بود.

آمادگی نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، بسیج و سایر نیروها، فقط به معنای آمادگی برای پیروزی در مقابل دشمن نیست بلکه باید این آمادگی، بازدارنده نیز باشد.


ملت ایران در دوران چهار دهه انقلاب بویژه در هشت سال دفاع مقدس نشان داده است که قدرتمند و نیرومند و دارای هویت و گوهر است و در مقابل بدخواهان می ایستد.

ایشان با تاکید براینکه ملت ایران ثابت کرده، در مقابل استکبار، مقاوم، آگاه و بصیر است و همچنین برای هویت خود و بشریت احترام قائل است، گفتند: ایستادگی در برابر استکبار، احترام به بشریت و همه ملت ها است.

رهبر انقلاب اسلامی به چنگ و دندان نشان دادنهای دشمنان اشاره و خاطر نشان کردند: همواره اینگونه بوده است که مشت کوبنده انسانهای مومن می تواند آنها را وادار به عقب نشینی کند

مهدیار
نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن توانستند یک منطقه استان تعز را بازپس گرفته و ضرباتی به ارتش سعودی وارد کنند.

 

به گزارش مصاف، نیروهای ارتش و کمیته های مردمی منطقه الوازعیه در استان تعز را از مزدوران سعودی و عناصر القاعده پاکسازی کردند.

این نیروها همچنین روستای المهند و موضع نظامی کعب الجابری در منطقه جیزان در جنوب عربستان را به کنترل خود در آوردند و تلفات و خسارتهای زیادی به نیروهای سعودی وارد کردند.

این درحالی است که تداوم حملات هوایی ارتش سعودی به استان های مارب و حجه شماری زیادی قربانی برجای گذاشت.
مهدیار