![](http://www.mirnajmihoney.com/image/post/75d3209f541d9fe0e8796ff39cbe8f21.jpg)
-
حل کردن عسل در انواع نوشیدنیهای داغ و یا شیر داغ که درجه حرارتش قابل نوشیدن برای انسان باشد، هیچ اشکالی ندارد. لذا همانگونه که در مطلب مربوط به طرز تهیه انواع چای ایرانی شرح داده شده است می توانید در تمامی چای های ایرانی عسل ریخته و میل نمایید.
-
بر اساس منابع طب اسلامی ایرانی، از قدیم در فرایند تولید سکنجبین و همچنین اکثر داروها، عسل در محلول داغ ریخته می شده است.
-
برای تهیه عسل مصفی باید ۳ واحد عسل را با ۱ واحد آب چشمه مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بجوشانید و کف آن را مرتب بگیرید تا آب آن تبخیر شود، با این کار عسل خام به عسل مصفی تبدیل خواهد شد که خاصیت غذایی بیشتری نسبت به عسل خام دارد.
-
عسل اگر حرارت مستقم ببیند، فاسد می شود و مصرف آن ضرر دارد لذا تفاوت بین حرارت مستقیم و غیر مستقیم است. مثلاً اگر داخل یک قابلمه به تنهایی عسل ریخته و آنرا روی شعله مستقیم قرار دهیم، ماده ای مضر و غیر قابل مصرف تولید می شود.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.